Ingen rubrik...


Det går skitsegt att ladda upp flera samtidigt...-.-


Ännu fler...


Fler bilder


Bilder


Härlig dag med Lisa!=)

TJAA BLOGGEN! Gör i ordning mej för att jag ska till Ebba på typ filmkväll, jättekul =D idag har jag varit med Lisa hela dagen, först så sov jag, sen gick jag till henne och va där en stund och vid tolv så gick vi till home&coffe och fika :-) båda tog brownies och jag tog en fruktsmoothie och Lisa tog en MER. Sen gick vi till Sportarenan för jag skulle fixa en sak med min prao, ska praoa där nästa vecka. Sen åt vi lite pizza, gick till havet och tog bilder, lägger upp dom senare ikväll, det är rätt så många =P sen åkte vi till Frölunda torg, hon köpte skal och nagellack och jag köpte en tröja och en BH på Gina =P och ett skal. Kom hem för typ 20 min sen... Jaja Lisa kommer snart, ska fixa mej lite till, puss!:*
Bild på tröjan och smoothien som jag köpte. Man blir ledsen när den tar slut =P


Sep. 27, 2012

Chacha bloggeen, chillar lite i sängen just nu, ska snart börja göra mej i ordning. Igår tog vi som sagt spruta, pallade inte gå på träningen för jag hade ont i armen, så jag satt hemma och pluggade istället. Idag ska jag ha utvecklingssamtal =/ hoppas att det går bra haha =P jag fick Britney Spears parfym igår, jag vet att den är gammal men jag tycker att den luktar jäääättegott!=)))) jaja ni får ha det så bra, puss!


Spruta :'(

Om exakt 55min ska vi ta den 3dje livmoderhalscancersprutan. Kommer säkert å dö typ... För ni som inte vet så har jag typ världens största sprutskräck, hatar verkligen sprutor. Nu har jag iaf fått en emblakräm, men det kommer säkert göra ont ändå =/ igår vart jag på elitserien teamväst vs Täby, Täby vann =( men det va kul å va där, jag å några andra killar va ute i regnet när det inte var matcher och käkade kebab innan ;D 47 min kvar till sprutan nu ;( kan blogga mer sen, ha det!


School next

Ska snart dra till skolan... Igår hade vi friidrottsdag och sprang skoljoggen, ganska kul men vart astrött efteråt. Jag typ sträckte mej när vi hoppade längdhopp...;/ men sen så åkte jag till pianot med Lisa och sen när jag kom hem såg jag på home alone 3 och körde lite lätt styrke. Bloggar mer sen, puss!
Bild från klassresan
Dagens:
Tröja: hollister
Byxor: Gina
Skor: Palladium


Sex and the city

Tjo bloggen, jag vet att jag uppdaterar skitdåligt, men orkar ibland inte. Klassresan var iaf jättekul, tog massa bilder i min kamera, kanske lägger upp de ngn gång när jag orkar/har tid. Sitter iaf och kollar på sex and the city 2 på iPaden och väntar på att min sega iPhone ska uppdateras till iOS 6. Det går Jättesegt.... Har redan gjort det på iPaden. I helgen så spelade jag got elit, det vart jättekul, på hemmaplan oxå, och nardos kom och kollade =D jag hade mixed sista matchen som egentligen skulle gå 20:30 men det blev en timma försenat så den gick igång 21:30 och slutade 22:10 vi förlorade i treset, surt...;/ kom hem typ 22:30, vi bor två minuter från hallen med bil så.. Sen idag så åkte jag till fjäderborgen för att kolla lite, mamma vart funktionär =P sen kom jag hem, såg på Harry Potter och gjorde styrke, åt thailand och nu ser jag på film då :-) kanske bloggar mer senare, bye!


TAGGA KLASSRESA!

Klassresa snart då =) väntar på att Lisa ska komma, vi ska till skolan, sen ska Hannas pappa köra oss till centralen och därifrån åker vi till Åsa med klassen =) packat klart precis, gör inte så mycket mer, slöar i soffan typ =P ska gå upp och ge lite mat till katten...
Kanske bloggar mer sen, ha det bra!
Dagens:
Tröja: O'neill
Tshirt: elle
Byxor: Gina
Skor: Palladium


Klassresa!

Ska på klassresa imon till Åsa, ska bli jättekul!=D vi åker klockan 9, venne när vi kommer va där, men vi ska åka hem på fredag iaf, sen ska jag tävla på lördag. Kanske inte blir så bra upd men aja. Igår iaf så bakade jag, nardos, Lisa och hanna kärleksmums hemma hos mej, det vart jättekul =D sen såg vi på Lol =P vi skulle sluta 20 i 4 idag men vi som har franska fick sluta en timma tidigare =D sen gick jag hem, såg på breakingdawn part 1 och titanic 2, gjorde pasta carbonara och gick å träna :) sen kom jag hem och började packa och nu ligger jag i sängen :p blir ingen mer Bloggning idag, gonatt :-)
Bild från bilden förra veckan ;)


Gulliga kisse ;*

Så gosig och söt kisse som somnar i mitt knä :* har inte gjort så mycket idag, piano med Lisa sen åkte jag hem, körde fys och såg på Harry Potter och halvblodsprinsen, åt mat och nu ligger jag här =) katten e så mysiiiiig hihi =P den har somnat i mitt knä och är rätt så tung haha ;P jaja ska typ sova nu så bloggar mer imon gonatt :)


Maaaat

Sitter i bamba med Lisa nardos och Hanna och vi sitter och flummar lite hihi ^^ vi slutar 14:10 sen ska jag på piano med Lisa. Längtar sjukt mycket till torsdag, vi ska på klassresa i två dagar i Åsa!! =D ska bli jättekul, jag och hanna och kanske nardos ska baka kärleksmums på onsdag till klassresan vi skulle typ göra det i helgen men det blev inte av, så vi gör det då istället ;) och på lördag ska jag tävla =) nu ska vi snart gå ut så ha en bra dag!


Kel med katt :)

Just nu ligger jag och kelar med min mormors katt som jag ska passa i en vecka tror jag =) hon va under soffan så jag kröp in längst in sitter typ fast haha =P förut va jag ute å powerwalkade vid önnereds brygga. Snart ska jag ju ha släkt kalas för andra halvan av min släkt som ni säkert redan vet ;) bakade en kladdkaka imorse, och dekorerade den med kaffeglasyr (är jättegott =D) och noblesse kex. Ska snart gå och byta om och fixa mej, men kommer typ inte ut =P nu gick Mimmi (katten) iväg så ska försöka ta mej ut ;P puss på er!


Sep. 15, 2012

Häjj bloggen, jag vet att det är sent men kan inte sova =P idag i skolan va det okej, vi hade NO, engelska, idrott. På idrotten va det kul för vi fick välja mellan orientering och att gymma, valde gymma för det spöregna ute och jag suger på orientering =P tycker att det är skittråkigt oxå ^^ vi gymma rätt så länge sen så gick jag, hanna, Lisa och axel hem till Lisa så va vi där en stund och pratade å så, sen gick jag hem, så åt jag mat, sen hade jag å Miki filmkväll, vi såg på wild Chile och black swan, båda två vart bra :-) nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Ska snart sova så gonatt =) imon ska jag ha släktkalas =P kul att mina kusiner kommer :) bye!!


Sep. 13, 2012

Skolan nästa då... Idag ska jag väl göra det vanliga, skolan, träna, äta, sova =P vi slutar halv två iaf =D och imon är det fredag =) sen helg och ska som sagt ha släktkalas. Ha det!
Dagens:
Tshirt: dolce&gabbana
Byxor: juicy couture


Ingen rubrik

Hejsan!! Idag har jag varit i skolan, tränat och lagat Thaimat ;D den va God haha =P mamma Kom hem från Japan idag så har fått lite grejor =) två iphoneskal, ett iPadfodral, en japansk kortlek, en plånbok, och ska få en parfym fast hon hitta ingen så ska få den sen istället :P imon är det skola igen... Men om en vecka ska vi på klassresa till Åsa det ska bli askul =D ska ha släktkalas för andra halvan av min släkt i helgen....=P men ni får ha det bra =) gonatt!


Ingen rubrik

Har inget att göra, så passar på att blogga, hehe ^^ första lektionen är SO, skit tråkigt ;( vi slutar halv tre med idrott. Har typ inget mer att skriva ;P världens tråkigaste inlägg typ. Jaja ha en bra dag!
Dagens:
Tröja: adidas
Tshirt: billabong
Byxor: Gina tricot
Skor: palladium


Gonatt alla sötnowsar <3

Dat feeling Asså :')
Hoppas att jag får känna den igen ngn gång.


Sep. 10, 2012

Den sista har jag inte fotat själv, men tyckte att den var väldigt fin!


Sep. 10, 2012


Vattendroppar

Tänkte lägga ut bilder på vattendroppar som jag har fotat genom tiderna :)
Mina tre favoriter. Kommer fler snart eftersom det går så segt att ladda upp flera samtidigt =/


Facetimeee

Sitter å facetimar med axel å Nils :-) idag efter skolan gick jag på piano, orkade inte gå på träningen efter. Haha har typ inget mer att skriva, mer än att jag sitter och myser i min one piece, kanske ska sätta på en film snart. Bloggar kanske mer ikväll, ha det!


Datakunskap

Tjaa bloggen! Sitter på datakunskapen, är klar ned uppgiften ;D vi skulle typ göra ngn sak på pages och skriva om ngt man gillar, vi gjorde det förra veckan på macarna, så nu gör vi det på ipadarna :-) förra gången skrev jag om badminton, nu skrev jag om hollister =P jaja vi har typ bara tråkiga lektioner sen, men nu ska jag och nardos gå och hämta hörlurar, puss på er!


Ingen rubrik

Hej bloggen :-) har inte bloggat sen i torsdags tror jag, men har varit på badmintontävling i Skåne i helgen, så pallade inte blogga. I lördags fyllde jag år, mitt på tävlingen haha =P men jag fick mina presenter förra söndagen och i torsdags, hörlurar, solglasögon, tröjor, byxor, presentkort och lite till. Pallar inte lägga upp bilder... Men jag ska snart till skolan iaf! Venne när jag slutar... Tror jag ska träna efter men vet inte ha det bra!


Skolan

Ligger i sängen och slöar, måste kanske kliva upp snart? Har inget att göra, är rätt så trött. Gick upp 7 idag, tidigt tidigt...:P sen åt jag frukost, kamma håret borsta tänderna och klädde på mej och nu ligger jag här :') imon åker jag till Skåne, ska spela skånska ungdomsspelen. Det ska bli kul, fyller år på lördag oxå, haha ;D men nu ska jag snart gå, ha en bra dag!
Dagens:
Tjocktröja: hollister
Tröja: vet inte
Shorts: kappahl
Tights: lindex tror jag
Skor: palladium


Hungry hearts

Ligger och lyssnar på hungry hearts :) eller lyssnade, nardos ringde precis på facetime så vi pratar lite :P idag har jag tränat å så, slutade 20 i fyra, seeeeeeeegt. Men imon slutar jag halv två, skönt ;D ska dra till Frölunda torg efter, och kolla på lite grejer. Hoppas nån vill följa med haha :P jaja sista inlägget för idag, gonatt!
Egobild som jag tog idag ;P


Bild

Tja bloggen :) sitter och har bild nu... Vi slutar om tio min typ :P sen har vi SO...;( så tråkigt :P vi slutar 20 i 4 idag, orkar inte;/ sjukt jobbigt vi har franska sista lektionen och en grupp som har spanska ska inte ha det, så dom får gå hem, lyx för dom :') bloggar mer sen, ha en bra dag!! Valter på lektionen :P


Weeei :D

Fått nya Palladium :-) mamma kom hem så fick jag ett paket så vart det Palladium i, blev asglad :P efter träningen så typ åt jag mat, duscha och grejade med ipaden, min nya bästa vän ;D helt beroende haha ;) ska leka med puffy nu, och sen sova tror jag, är rätt så trött :P puss på er!


Träning

Ska snart åka och träna :) i skolan gjorde vi typ inget roligt, gympan var värst, vi hade orientering, hate tjat..-.- och jag suger på det oxå haha :P sen när jag skulle cykla hem med Lisa, så vart det världens motvind, det vart skitjobbigt att cykla så vi ledde cyklarna en bit. Då gick mitt skosnöre upp så jag satte mej ner och då välte hela cykeln...:P sen så tappade jag väskan när vu cyklade igen :P när jag kom hem satte jag handen i en snigel... Känner att det verkligen inte är min dag idag ;p bloggar mer sen, puss ;*
Gammal bild på mej från i våras :-)


Skola...;(

Ska dra till skolan snart... Sitter och Skypar med nardos ;D Vi ska ha SO, SV och idrott idag :') sen ska jag gå å träna fast inte förrän vid sex... Det är skönt att vi inte fått läxor än men det kommer nog snart :P idag slutar vi halv tre, för er som undrar haha ;) jaja puss på er! ;*
Dagens:
Tröja: hollister
Tshirt: Gina
Byxor: hollister
Skor: Palladium


Ipaaaaad :D

Hej allihopa, sitter med ipaden nu och smsar med nardos ^^ we<3ipads ;D iaf har varit ute och åkt longboard, träffade scott från min gamla klass :) sen kom jag hem och käka kebabbbbb :) den vart god ;) imon blir det väl som vanligt, skolan och träning... Ska upp och läsa hangergejms nu (hungergames, säger så hehe :P) så ha det bra!:) bilder på mig och mina fina kompisar, nardos, Felix och axel :D
PS. Kolla gärna mina kompisars nya blogg: www.ebbaochseda.blogg.se :)


Hatar att min header inte syns!! För mej syns den inte iaf :P förut idag på släktkalaset, så fick jag raybansolglaasögon, kläder, presentkort, två skal, nagellack, choklad och en nässesär :) när vi kom hem åkte jag å träna sen gjorde jag pasta med gräddsås ;) imon i skolan ska vi få våra Ipads :D längtar hihi ^^ just nu ligger jag i sängen och läser hungergames iaf... Har inte så mkt mer att skriva, gonatt!!
Sööööt puffy :)



Fler bilder, det funkar inte att ladda upp alla på en gång


Bilder

Bilder från Liseberg och så ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3817936/images/2012/pic_5043455e9606ee47b90036d4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3817936/images/2012/pic_504345a3e087c34854003294.jpg" class="image">


Släktkalas

Tja bloggen :) sitter i bilen, ska på släktkalas :P har haft en jätterolig helg med Josefine, vi har sovit över och varit på Liseberg :D det var rätt så lång kö på nästan alla, så vi åkte alla, men rätt så många. En kvart efter att det hade öppnat så vart det 40min på balder :P när vi gick hem vart det 50min där. Men i alla fall, i fredags var vi på Frölunda torg, jag köpte ett linne på Cubus och en smoothie från naked juicy bar, sen åkte vi hem, såg på hungergames och var ute vid havet och åkte longboard :D det vart jättekul <3 har fått ett jättefint badmintonhalsband :D bild på tröjan och halsbandet ^^ och jag har fått ett nytt skal oxå, ett Sverige skal :D fast jag är ju förstås så klantig att jag tappar mobilen och spräcker skalet...:P laddar upp fler bilder sen från Liseberg och så :)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus